Zonwering

Om onder alle weersomstandigheden van uw tuinkamer of terrasoverkapping een prettige verblijfsruimte te maken is een juiste zonwering de uitkomst. Een beetje zon kan door het grote dakoppervlak van uw overkapping al voor een behoorlijke stijging van de omgevingstemperatuur zorgen.

Ons zonweringssysteem

Het meest efficiënte is dan ook om de zonwering niet op, maar onder de overkapping te bevestigen. Hiervoor hebben wij een zonwering ontwikkeld welke tussen de dak liggers, onder de dakplaten, van onze terrasoverkapping of tuinkamer hangt. Hiermee hebben wij een zeer eenvoudig handmatig te bedienen zonweringssysteem ontwikkeld. Hinderlijke zonnestralen worden direct geabsorbeerd, terwijl toch een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten. De terraszonwering tovert uw terrasoverkapping of tuinkamer om in een leefruimte waar de temperatuur ‘s zomers en in het voor- en naseizoen behaaglijk blijft.

Een persoonlijke uitstraling

Bij het inrichten en aankleden van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Hiervoor bieden de doekkleuren u talrijke mogelijkheden om uw terrasoverkapping, tuinkamer of veranda een persoonlijke uitstraling mee te geven.

Het systeem is uitgerust met slanke aluminium profielen in de door u gekozen RAL-kleur en is ingeschoven zéér compact. Een ingenieus geleidingssysteem garandeert bovendien een goed functioneren van de geleidprofielen met zonweringsdoek. De zonwering wordt standaard uitgevoerd met een RVS oog aan de eerste geleider, die met een stok handmatig bediend kan worden. De zonwering is per segment tussen de overkappingsliggers toe te passen. Hierdoor kan een zeer flexibele indeling gemaakt worden. Het recht hangende vouwgordijn trekt op in segmenten. Het doek is voorzien van baleinen, waardoor deze een strak aanzien heeft.

Onze zonweringen zijn geheel eigen fabricaat en door ons zelf ontworpen. De doeken zijn leverbaar in diverse standaard uni-kleuren. De geconfectioneerde vouwgordijnen worden geleverd met bovenprofiel, stof, bedieningsmechanisme, bevestigingsmateriaal en eventueel een montagehandleiding. Heeft u vragen over ons zonweringsproduct? Laat u optimaal adviseren door een adviseur van Wij Overkappen.