Veranda

Met een Solid Veranda verfraait u niet alleen uw terras, ook uw terrasseizoen wordt aanzienlijk verlengd. De Solid Veranda biedt u de unieke mogelijkheid om stap voor stap uw terrasoverkapping uit te breiden tot een complete tuinkamer.

De constructie

De aluminium constructie van de Solid Veranda is standaard voorzien van een poedercoating. Deze speciaal aangebrachte poedercoating voorkomt corrosie die kan ontstaan door de variërende weersinvloeden die ons land kent. De poedercoating is in diverse standaard RAL-kleuren leverbaar en verzekert de constructie van een onderhoudsarme en lange levensduur. Het dak van een Solid Veranda wordt standaard voorzien van polycarbonaat platen. Deze worden standaard geleverd in de kleur opaal of transparant. Polycarbonaat platen hebben goede warmtewerende eigenschappen, zijn lichtdoorlatend en zijn voorzien van een UV-filter. Optioneel kan er voor smoke dakplaten, acryl platen of glas gekozen worden. Afhankelijk van de breedte rust de dakconstructie van de Solid Veranda op minimaal 2 aluminium staanders. De staanders worden op poeren of voetplaten gemonteerd. De totale constructie is dermate sterk dat u erop kunt staan. Optioneel kunnen er ook muursteunen worden gebruikt.

Veranda's van aluminium

Wanneer u een veranda over uw terras wilt plaatsen, dan is dit best een forse investering. Wij zijn de eerste om dat toe te geven. Dit is echter geen reden om niet in een veranda te investeren, want de waarde van uw huis stijgt immers evenredig aan de investering mee. Bovendien zit u voortaan altijd droog op uw terras. Het duurzame materiaal waarvan wij de veranda’s maken, staat garant voor tientallen jaren tuinplezier.

Voordelen van een Solid veranda