Tuinkamer

Uw terrasoverkapping kunt u optimaal benutten door het plaatsen van één of meerdere zijwanden. Deze zorgen ervoor dat u beschermd wordt tegen wind en regen die via de zijkanten binnen kan komen, waardoor u de gehele overkapte oppervlakte kunt benutten. Tevens kunt u inkijk voorkomen door in de zijwand een niet transparante vulling te gebruiken. Het scherm bestaat uit een aluminium frame, gepoedercoat in elke gewenste RAL-kleur, met als vulling glas, polycarbonaat, trespa en aluminium wand. Door het plaatsen van zijwanden geniet u nog meer van uw overkapping.

Genieten, het hele jaar door!

Want waar het begint met een zeer stabiele en duurzame terrasoverkapping, daar is deze door toevoeging van verticale beglazing, vouwwanden, schuifpuien of wegdraaiende glaspanelen in een uitvoering van aluminium in een handomdraai te veranderen in een prachtige beschutte ruimte. Die ruimte is volledig open te zetten, maar geeft ook voldoende beschutting tegen natte en winderige seizoenen. Met de Solid tuinkamer geniet men langer van het buitenleven en alle seizoenen.

‘Meer open, meer dicht’, is het motto van de tuinkamer. Beide ontwikkelingen sluiten perfect aan bij de hedendaagse wensen op het gebied van luxe wooncomfort. Het Nederlandse klimaat dwingt ons vaak om binnen te blijven. Wij Overkappen zorgt dat u optimaal beschut kunt genieten van alle seizoenen.

Tuinkamer

Voordelen van een Solid Bow tuinkamer