Terrasoverkapping

Met een Solid Bow Terrasoverkapping, Solid Tuinkamer of een Solid Veranda Terrasoverkapping verfraait u niet alleen uw terras, ook uw terrasseizoen wordt aanzienlijk verlengd. De Solid Bow Terrasoverkapping kenmerkt zich door de gestileerde boogvorm. De Solid Veranda Terrasoverkapping heeft een plat dak en de Solid Tuinkamer is een aanvulling op uw bestaande overkapping of op uw nog te bouwen overkapping.

Langdurige sfeer

Optioneel kunnen de terrasoverkappingen worden voorzien van ledverlichting, waardoor u een sfeervolle samenhang creëert tussen terras en tuin, deze terrasoverkapping of tuinkamer is standaard voorzien van een poedercoating. Deze speciaal aangebrachte poedercoating voorkomt corrosie die kan ontstaan door de variërende weersinvloeden die ons land kent. De poedercoating is in alle RAL kleuren mogelijk en verzekert de constructie van een onderhoudsarme en lange levensduur.

Onze terrasoverkappingen of tuinkamers worden voorzien van een hemelwaterafvoer(HWA) welke, indien mogelijk, bovengronds op uw bestaande HWA wordt aangesloten.