Solid Bow Terrasoverkapping

Onder een aluminium terrasoverkapping van Wij Overkappen zit u altijd droog. Dat is een geruststellende gedachte in het onvoorspelbare Nederlandse klimaat, want zelfs op de zonnigste dagen kan een regenbui vallen. Met de Solid Bow heeft Wij Overkappen een eigen aluminium terrasoverkapping ontwikkeld. Dit model bestaat uit een aluminium frame met een dak van gebogen transparant veiligheidsglas. Niet alleen het frame, maar ook het glas kunnen wij in verschillende kleuren uitvoeren. Daarnaast is er ook een optie beschikbaar voor een uniek schuifdak.

Gekleurd veiligheidsglas

De aluminium terrasoverkapping van Solid Bow maakt extra indruk met gekleurd veiligheidsglas. Zo wordt uw aluminium terrasoverkapping een waardig verlengstuk van uw woning. Daarnaast is gekleurd glas ook in een zonwerende variant te verkrijgen, zodat u er ook in de zomer comfortabel onder kunt blijven zitten. Een aluminium terrasoverkapping brengt een investering met zich mee, dat geven wij toe, maar wel een verstandige investering. De waarde van uw huis stijgt er immers meer dan evenredig door en het duurzame materiaal staat garant voor tientallen jaren buitenplezier.

Nieuwsgierig? Bekijk dan eens de foto’s op deze website of vul het contactformulier in om een adviseur bij u langs te laten komen.

Voordelen van een Solid Bow terrasoverkapping