Solid Bow carport

Wij Overkappen met een Solid Bow carport. Deze aluminium carport kenmerkt zich met een gestileerde boogvorm en het gebogen glazen dak. Het glazen dak heeft als voordeel dat het 100% licht doorlaat, waardoor u geen donkere omgeving creëert. De Solid Bow carport is onderhoudsarm door de standaard poedercoating in RAL-kleur naar keuze.

Een carport beschermt uw auto tegen de elementen die het weer met zich meebrengt. Ook biedt het u een manier om droog te blijven wanneer het regent en u bijvoorbeeld uw boodschappen uit de auto haalt.

 

Auto overkapping

Het parkeren van uw auto onder een overkapping heeft een aantal grote voordelen die zorgen voor bescherming. Een voorbeeld hiervan is UV-straling. UV-straling tast de blanke lak van uw auto aan waardoor deze verkleurt en sneller beschadigt. Het UV-licht kan niet door het glazen dak van de carport heen, waardoor uw auto veel minder hieraan wordt blootgesteld. Tevens is de kans op roest en corrosie minder groot met een carport. Uw auto droogt ook sneller doordat lucht vrij stroomt en hierdoor krijgen de corrosieve stoffen die in het water zitten minder de kans om hun werk te doen.

Misschien wel het grootste voordeel is: ‘In de winter hoeft u niet meer te krabben.

Vorige slide
Volgende slide

Voordelen van een aluminium carport