Hoe werkt deze Infrarood terrasverwarmer?

In de praktijk is het onmogelijk om buiten de omgevingstemperatuur dusdanig te verhogen dat het een aangenaam gevoel geeft. Daarom is de korte golf infrarood terrasverwarmer de oplossing. Bij dit type wordt de warmte overgedragen via licht en wordt niet eerst de lucht in de ruimte om u heen verwarmd. De snelheid van werking is dan ook niet te vergelijken met alle andere types terras-verwarmer.
De warmte van de Wij Overkappen korte golf terrasverwarmer is voelbaar binnen 1 seconde. Direct dus. Daardoor zorgt deze warmte voor een directe verhoging van uw gevoelstemperatuur!

Waar let u op bij het kopen van een infrarood terrasverwarming?

De meeste soorten terrasverwarmers in de markt werken op basis van aardgas, propaangas of lange golf infrarood. Hierbij wordt de warmte overgedragen via het verwarmen van de lucht in de ruimte direct om u heen. Met de Wij Overkappen korte golf terrasverwarmers wordt de warmte overgedragen via licht. De werking van korte golf verwarmer is hetzelfde als bij de zon. Een goede korte golf terrasverwarmer is dan ook voorzien van de allernieuwste techniek de zogenaamde Philips HeLeN lamp.